JULEHYGGE: Josephine og Vincent gjorde lykke i grønlandske nationaldragter

Se også:

I anledning af at det er den 5. december, byder vi på et gensyn med kronprinsfamilien, der i 2014 trak i grønlandske nationaldragter ved ankomsten til Qaqortoq.

Kronprinsfamilien fik en fantastisk oplevelse, da de i 2014 ombord på kongeskibet Dannebrog var på togt i det sydlige Grønland.

Turens højdepunkt var Mary og Frederik og deres børns besøg til Qaqortoq, hvor de kongelige var klædt i grønlandske nationaldragter.

Et historisk togt

Indbyggerne i Qaqortoq var meget glade, da de tog imod kronprinsfamilien, der besøgte bygden i Grønland i sommeren 2014 som en del af deres historiske togt med kongeskibet Dannebrog.

En stor oplevelse for alle

Det var især en stor oplevelse for alle at se de kongelige gæster i grønlandske nationaldragter.

Prinsesse Josephine og prins Vincent samt deres ældre søskende prins Christian og prinsesse Isabella så ligesom kronprinsparret forrygende ud i de fine grønlandske nationaldragter.

Det var især tvillingerne, som gjorde et skønt indtryk på den store dag i Qaqortoq.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Dejlige gensyn i december

Glæd dig til gensynet med højdepunkterne fra kronprinsfamiliens besøg i Qaqortoq, hvor de også fik tid til at plante træer.

Du kan desuden se frem til at følge med resten af december, når vi byder på meget mere i vores royale julehygge-serie, som fortsætter lige til nytårsaften.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden