JULEHYGGE: Prins Christian fyrede den af i Grønland foran mor og far

Se også:

Det er blevet den 3. december, og i den anledning byder vi på et herligt gensyn med kronprinsparret og prins Christian til en skøn begivenhed i Grønland i 2014.

Kronprinsparret havde prins Christian med sig, da de besøgte Qaqortoqs fodboldklub K-33 i løbet af kronprinsfamiliens togt til Grønland med kongeskibet Dannebrog i 2014.

Klubben spiller på Grønlands bedste kunstgræsbane og byder i det hele taget på perfekte forhold i de vildeste omgivelser.

Christian fik fin gave

Prins Christian fik midt på banen overrakt en K-33 klubtrøje, og så fik han lov til at deltage i ungdomstræningen, som bød på skud- og dribleøvelser samt spil til to mål.

Christian tryllede med bolden og viste kælen teknik, hvilket fik de mange hundrede tilskuere omkring banen til at juble og heppe på den royale fodboldstjerne.

Prinsen fyrede også kanonen af et par gange og scorede på hvert spark,

Prinsen blev på banen

Christian, der hjemme i Danmark dengang gik til fodbold i en nordkøbenhavnsk klub, var så glad for at lege med bolden og sine nye holdkammerater, at han blev på banen, selvom hans forældre efter at have set ham spille ret længe kørte tilbage til kongeskibet for at gøre klar til en reception.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Knastørt kongeligt hug

Se videoen fra Qaqortoq Stadion, hvor prins Christian i sin nye fodboldtrøje gav de mange fans omkring kunstgræsbanen flere prøver på sin gode teknik. Oplev her fodboldprinsen, når han brillerer med fodrulninger, driblinger, tæmninger med den kongelige kattepote og et knastørt hug med højreskøjten.

Glæd dig til at følge med i den royale julehygge-serie hele december.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden