23. dec. 2018
Af af Ulrik Ulriksen

JULEHYGGE: Video - Mary og Frederik på kælkebakken med børnene

Sneen har klædt København og et par andre steder i landet i en let hvid, dragt, men der er måske ikke helt nok sne til at kælke på de små bakker rundt omkring. Kronprinsfamilien havde anderledes fine muligheder for at kælke, da de for et par år siden var på sneferie i Schweiz.

Alle drømmer om en hvid jul, og lidt hvidt har vi heldigvis fået i København og andre steder i Danmark i dag på lillejuleaften.

Mange børn vil nok gerne ud at kælke, men så skal der vist lidt mere sne til.

For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent var forholdene helt perfekte, da de for et par år siden var på sneferie i Schweiz.

Gang i den på kælkebakken

Kronprinsfamilien nød deres vinterferie i Verbier i de schweiziske Alper, hvor de hyggede sig på kælkebakken.

Her kan du nyde et gensyn med Mary og Frederik og børnene i aktion, og vi kan godt love alle, at der er fuld fart på fra start til slut.

BILLED-BLADET byder på julehygge

I BILLED-BLADET i denne uge er der masser af skønne julehistorier med kendte og kongelige. Du får alt om den kongelige jul, og så fortæller en perlerække af kendte danskere, hvordan de holder jul. Du får selvfølgelig også Danmarks bedste TV-blad med alt om de mange film og programmer, der kan nydes i decemberferien.

Læs mere om: