Onsdag, 2. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Kæmpe overraskelse! Kronprinsesse Mary har tvillingerne med til fejring i ZOO

Prinsesse Josephine, prins Vincent og kronprinsesse Mary
Prinsesse Josephine, prins Vincent og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Som led i fødselsdagsfejringen af kronprinsesse Mary er hovedpersonen netop ankommet til en herlig fejring i Københavns Zoologiske Have, hvor der er et par spændende punkter på programmet. Til manges overraskelse fulgte Mary med sine to yngste børn, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Kronprinsesse Mary havde tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine med, da hun ankom til stor begivenhed i Zoologisk Have København.

Og tvillingerne var ligesom Mary i højt humør til det særlige besøg i anledning af kronprinsessens 50-års fødselsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var ikke på forhånd annonceret, at tvillingerne skulle med Mary i Zoologisk Have, så det var en herlig overraskelse.

Vincent og Josephine blev ved ankomsten mødt af en sjov pandafigur, som de også mødte for et par år siden, da de var med til åbningen af ZOO’s pandaanlæg.

Det syntes Vincent og Josephine var sjovt.

Denne gang var Mary i ZOO med sine børn for at sætte gang i et nyt anlæg for australske dyr....

Kronprinsesse Mary tyvstarter festen

Det kan godt være, at Mary først fylder 50 år på lørdag den 5. februar, men hun tyvstarter for alvor i godt selskab fødselsdagsfesten allerede her til formiddag.

I Zoologisk Have København markeres Kronprinsessens 50-års fødselsdag med et besøg blandt Havens dyr, fødselsdagssang og ikke mindst første spadestik til det nye store anlæg, der bliver navngivet efter Hendes Kongelige Højhed: Marys Australske Have.

Tager første spadestik

Takket være donationer fra Augustinus Fonden og Knud Højgaards Fond kan Mary tage første spadestik til tredje og sidste del af ZOOs nye anlæg for australske dyr: ”Marys Australske Have”.

Første spadestik til ”Marys Australske Have” er samtidig første skridt i eksekveringen af ZOOs masterplan, der i de kommende år vil betyde markante ændringer af dyrenes anlæg.

Mere plads til klippekænguruen

Anlægget skal give mere plads og trivsel til nuværende og nye arter som latterfuglen, klippekænguruen og kakaduen.

Derudover er det planen at hæve standarden for, hvordan Zoologisk Have København fremover holder dyr og for gæsternes dyreoplevelser ved at trække dem endnu tættere på dyrene og dyrepassernes daglige arbejde.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden