Søndag, 22. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Kæmpe overraskelse for mange: Kronprins Frederik får nu hård konkurrence

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik er i gang med træningen op til Royal Run den 29. maj. I et herligt opslag på kongehusets Instagramprofil er kronprinsen i godt selskab, og brugerne elsker Frederiks nye løbekammerater.

For kronprins Frederik er det en kæmpe fornøjelse at sætte fokus på motion og folkesundhed, og det gør han effektivt med at være frontfigur for løbefesten Royal Run.

Den 29. maj skal der løbes ved Amalienborg og mange andre steder i landet.

- Jeg glæder mig til Royal Run den 29. maj 2023, som lige nu tæller over 50.000 tilmeldte, lyder det fra kronprinsen i et nyt Royal Run-opslag på kongehusets Instagramprofil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I Instagram-videoen træner Frederik som optakt til årets løb sammen med OL-sølvvinder i hækkeløb Sara Slott og komiker Heino Hansen.

Kronprinsen og hans nye Royal Run-venner er med i optagelser til træningsvideoer, som udkommer i slutningen af februar.

Kronprins Frederik og Heino i skarp duel på Holmen

Optagelserne på atletikbanen ved Flådestation Holmen i København var en stor succes på trods af Frederik, Sara og Heinos forskellige niveauer og erfaring med motionsløb.

Danskerne har taget vildt godt imod videoen, og selv om både kronprinsen og Sara Slott er populære, så er det altså Heino Hansen, der løber med de mest markante roser i mange kommentarer til videoen på Instagram.

- Den havde jeg sgu ikke lige set komme, at Heino skulle med ud at løbe, men fedt, lyder det fra en Heino-fan og et par andre skriver “godt at se, at kronprinsen, hjælper Heino i form” samt “Heino min rockstar” og “Heino er genial” og endelig denne her:

“Kong Heino kan noget!”

Det ser altså ud til, at Heino Hansen ganske overraskende er næsten lige så populær som kronprinsen, der dermed ser ud til at få hård konkurrence på den front op til Royal Run 2. Pinsedag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden