Mandag, 11. oktober 2021 - af Marianne Singer

Kæmpede med frisuren: Frederik og Mary fik den vildeste oplevelse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fik en fantastisk oplevelse, da de vandrede op i det skyhøje Skovtårnet i Gisselfeld Klosters skove på Sydøstsjælland, hvor blæsten var stærk.

Det blev til en vild og unik oplevelse for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, da de mandag formiddag besøgte Skovtårnet ved Camp Adventure, der  befinder sig 135 meter over havets overflade og dermed er det højst tilgængelige punkt på Sjælland.

Her blæste det kraftigt og især kronprinsessen kæmpede med at holde frisuren på plads, mens hun nød udsigten sammen med sin mand. 

Se den herlige video af kronprinsparret i vilde højder og vildt vejr i toppen af artiklen 

Med til stor fejring

Skovtårnet ligger i Gisselfeld Klosters skove syd for Haslev, hvor kronprinsparret forinden havde været æresgæster ved fejringen af byens 150-års jubilæum. 

Ved ankomsten fik kronprinsparret en varm og begejstret velkomst af byens borgere og efter flere flotte taler placerede først kronprinsen en flot jubilæums-messingplade ved trapperne til stationen og derefter var det kronprinsessens tur til at afsløre en plakette med påskriften: Haslev - Danmarks smukkeste stationsby. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden