Lørdag, 14. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Kan blive det mest bevægende ved Konstantins begravelse: Margrethe og Benedikte viser Anne-Marie deres støtte

Dronning Anne-Marie, prinsesse Benedikte og dronning Margrethe
Dronning Anne-Marie, prinsesse Benedikte og dronning Margrethe
Foto: Claus Fisker
På en følelsesladet dag i Athen vil manges blikke være rettet mod dronning Anne-Marie, der får brug for sin families støtte på en svær dag.

Netop nu er der fuld gang i forberedelserne til kong Konstantins begravelse fra Metropolis-katedralen i Athen i Grækenland.

For dronning Anne-Marie og hendes børn kronprins Pavlos, prins esse Alexia, prins Nikolaos, prinsesse Theodora og prins Philippos bliver det en følelsesladet dag med et svært farvel til den højt elskede Konstantin, der døde 82 år gammel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Margrethe og Benedikte støtter Anne-Marie

På den særlige dag med kirkelig højtidelighed i Athen og begravelse på Tatoi samt frokost midt i den græske hovedstad vil manges blikke være rettet mod dronning Anne-Marie, der får brug for sin families støtte på en svær dag.

Anne-Maries søstre dronning Margrethe og prinsesse Benedikte har for længst meldt deres ankomst til begravelsen i Athen.

Ligesom dronning Anne-Marie støttede Margrethe, da Majestæten i 2018 mistede sin prins Henrik, og ligesom Anne-Marie også var der for prinsesse Benedikte i 2017, da Benedikte mistede sin mand prins Richard, vil også Margrethe og Benedikte gøre deres yderste for at hjælpe deres lillesøster gennem sorgen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden