Fredag, 3. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kendt ansigt lavede sjov: Se hvem der overraskede lige før kronprinsesse Marys ankomst

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary ankommer til prisoverrækkelse 
Video: Hanne Juul
Umiddelbart inden kronprinsesse Marys ankomst til prisoverrækkelse i København, gjorde en anden kendt dansker med stil og højt humør sin entré til begivenheden.

Kronprinsesse Mary var som protektor for Børnehjælpsdagen til stede ved overrækkelsen af Børnehjælpsprisen og Lillebrorprisen.

Prisoverrækkelsen fandt sted i Festsalen på Nationalmuseet, hvor Kronprinsessen ved ankomst blev modtaget af Børnehjælpsdagens adm. direktør Ina Thorndahl, bestyrelsesformand Lone Sørensen, vicedirektør ved Nationalmuseet Henriette Dudek Povlsen og den 25-årige unge ambassadør Sabine Hyldgaard Olesen, som i øvrigt holdt dagens hovedtale.

Bubber ankom lige før kronprinsesse Mary

Inden Marys ankomst blev velkomstkomitéen budt på lidt af en herlig overraskelse, da Børnehjælpsdagens ambassadør Bubber ankom.

Bubber lod som om, at han var den særlige VIP-gæst, velkomstkomitéen ventede på og takkede for den ekstraordinært varme velkomst og de fine blomster.

Bubber
Bubber
Foto: Hanne Juul

Bubber lod dog naturligvis buketten være, så Sabine Hyldgaard Olesen havde noget at overrække til kronprinsessen, som kom bare et halvt minut senere.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden