Fredag, 24. juni 2022 — af Marianne Singer

Kendt sanger kunne ikke dy sig: Ændrede sangtekst for prinsesse Marie

Prinsesse Marie i Skagen torsdag aften. 
Prinsesse Marie i Skagen torsdag aften.
Foto: Lars Horn
Prinsesse Marie oplevede et sødt øjeblik, da den kendte operasanger Jens-Christian Wandt under sin optræden ved Sankt Hans-arrangementet i Skagen torsdag aften ændrede sin sangtekst, så den kom til at handle om prinsessen

Det var på alle måder en magisk aften, da prinsesse Marie var æresgæst ved det store Sankt Hans-arrangement i Skagen torsdag aften, hvor hun holdt båltalen.

Undervejs kunne prinsesse Marie også lytte til dejlig sang og musik fra forskellige kunstnere, hun var omgivet af oppe på scenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dagens anledning

Deriblandt var udover Nordjyske Strygere, Klitkoret og Knud-Erik Thrane også den kendte operasanger Jens-Christian Wandt, der er leder af Verdensballetten.

Jens-Christian Wandt, yderst til venstre, på scenen med prinsesse Marie til Sankt Hans-arrangementet på Sønderstrand i Skagen.
Foto: Lars Horn

Han fortalte efterfølgende, at hans stærkeste øjeblik var, da han sang "I de lyse nætter" solo, mens prinsesse Marie lyttede med.

Da han kom til sidste vers, kunne han ikke dy sig for at ændre teksten "Elskede pige, jeg vil kun dig..." til i dagens anledning "Elskede prinsesse, jeg vil kun dig".

Hvilket fik smilet frem hos prinsesse Marie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden