Søndag, 13. november 2016 — af Marianne Singer

KGL KOBBERBRYLLUP: Sådan bliver kronprinsparrets kobberbryllup fejret på TV

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Vær med til at fejre kronprins Frederik og kronprinsesse Marys kobberbryllup, når DR 1 og TV 2 markerer den store dag med indtil flere TV-udsendelser.

Royale fans kan glæde sig til hele tre TV-udsendelser i forbindelse med kronprins Frederik og kronprinsesse Marys kobberbryllup mandag den 14. november.

SE VIDEOEN: BILLED-BLADETs eksperter: Derfor er Mary og Frederiks kærlighed så stor

For både TV 2 og DR 1 har gjort sig umage med at forberede flotte og festlige udsendelser til at markerede den store dag.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Kendte giver kærlighedsråd på TV 2

TV 2 lægger ud søndag den 13. november kl. 20 med programmet ”Kongeligt kobberbryllup – kom lad os gå …”, hvor der blandt andet bliver kigget i det kongelige fotoalbum.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derudover fortæller fire kendte par - June og Peter Belli, Anne og Hans-Henrik Laxholm, Annette Heick og Jesper Vollmer samt Marie Askehave - hvordan man holder kærligheden i live gennem mange år.

SE VIDEO: Kronprinsesse Mary fortæller om sit kobberbryllup

DR1 er taget til Australien

DR1 og Jan Gintberg inviterer mandag den 14. november kl. 20 seerne med til kronprinsesse Marys fødeland i "Gintberg på kanten - Australien". Her møder han danskere, der er rejst den modsatte vej af kronprinsessen og har bosat sig "down under".

Onsdag den 16. november sender DR programmet "Frederik og Mary - 12½ år med kronprinsparret" om den første forelskelse til det store bryllup og fødslerne af deres fire børn.

Her er dit BILLED-BLADET uge 45

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden