11. jan. 2016
Af Dorte Quist

Kom til foredrag om prins Henrik

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-56729.jpg
Foto: AOP
Foredragsholder Stig Ulrichsen har fået prins Henriks tilladelse til at holde foredrag om hans lange kongelige liv.

Mandag den 11. Januar er der premiere i Farum på et helt nyt foredrag om prins Henrik; et foredrag, som i løbet af året kommer hele Danmark rundt.

Det er en af landets mest travle og populære foredragsholdere Stig Ulrichsen, der allerede i juni sidste år, fik prins Henriks tilladelse til at holde foredraget om hans liv.

- Jeg havde længe overvejet, om jeg skulle holde et foredrag om prinsegemalen, som jo har haft et utroligt spændende liv, og i mine øjne er en af de mest markante skikkelser i vores kongehus. Derfor spurgte jeg ham om han kunne være interesseret i, at jeg drog rundt og fortalte hans historie. Det fandt han heldigvis interessant, og derfor besluttede jeg, at prinsegemalen skulle være mit nye emne i 2016, fortæller Stig Ulrichsen.

Anekdoter om Prinsgemalen

- Jeg har brugt et halvt år på at researche en masse om ham, og har snakket med et hav af mennesker, der er kommet med små anekdoter fra deres møder med ham. Prinsegemalen er jo et meget åbent og humoristisk menneske, der elsker at snakke med de mennesker som han møder på sin vej.

Prinsegemalen kommer således i fornemt selskab med bl.a. rejsekongen Simon Spies og rockkongen Elvis Presley, som er nogle af de andre Stig Ulrichsen fortæller om i sine foredrag.

Interessen for at høre mere om Prinsegemalen har været stor, og der er allerede flere foredrag i foråret på plads følgende steder: 11 og 12/1 hos AOF i Farum, 28/1 i Arena Midt i Kjellerup, 3/2 hos FOF i Randers, 8/2 i Skive, 9/2 i Vemmelev, 10/2 i Nysted, 10/2 i Dragør, 25/2 i Viborg, 7/3 i Albertslund, 8/3 i Solrød, 29/3 i Korsør, 31/3 i Sakskøbing, 13/4 i Gentofte.

Læs mere om: