Kongehuset forklarer: Derfor tager kronprinsparret til Wembley

Landsholdet under kampen mod Tjekkiet. Kronprinsparret med prins Christian.

Landsholdet under kampen mod Tjekkiet. Kronprinsparret med prins Christian.

Arkivfoto: Anders Kjærbye / DBUfoto.dk og Hanne Juul
Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og prins Christian tager til Wembley og støtter det danske landshold til EM-semifinalen mod England.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary rejser med prins Christian til London for at støtte det danske landshold, når de spiller EM-semifinale mod England.

Landsholdet har hele vejen igennem turneringen, der bød på tre indledende kampe hjemme i København efterfulgt af ottendelsfinale i Amsterdam og kvartfinale i Baku, gjort meget ud af, at den danske opbakning på lægterne gør en kæmpe forskel.

Til kampen i England har det været bekymring for, at der kunne fyldes nok danske fans på tilskuerpladserne, fordi danske fans er blevet nægtet indrejse på grund af de britiske coronarestriktioner.

Kasper Hjulmand og hans tropper kan glæde sig over, at DBU både har arbejdet hårdt for at få alle danskere i og omkring London til at komme og heppe - og desuden inviteret en stærk, royal trio til de britiske øer.

- DBU har inviteret kronprinsfamilien til at overvære onsdagens fodboldkamp, når det danske herrelandshold møder England på Wembley i morgen. Det har kronprinsparret og prins Christian takket ja til, og de glæder sig til at være der og bakke op omkring det danske landshold, fortæller kongehusets kommunikationschef Lene Balleby og understreger:

- Det er helt naturligt, at den kongelige familie - også her - repræsenterer Danmark.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden