Tirsdag, 5. juli 2022 — af af Marie Krakau og Malan Joensen

Kongehuset melder ud: Kronprins Frederik og prins Christian deltager i mindehøjtidelighed for ofrene for skyderiet i Field's

Prins Christian og kronprins Frederik.
Prins Christian og kronprins Frederik.
Fotomontage: Hanne Juul og Martin Høien.
Det danske kongehus meddeler, at kronprins Frederik og prins Christian deltager i mindehøjtideligheden for ofrene for det dødelige og tragiske skyderi, der søndag fandt sted i Field's.

Ofrene for skyderiet i shoppingcentret Field's på Amager, hvor tre mistede livet og endnu flere blev sårede, bliver mindet tirsdag kl. 20, når Københavns Kommune afholder mindehøjtidelighed. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tirsdag eftermiddag melder kongehuset ud, at kronprins Frederik og prins Christian vil deltage i mindehøjtideligheden, der finder sted ved Ørestads Boulevard foran Field's. 

Søndag aften udsendte kronprinsparret i fællesskab med dronning Margrethe en officiel meddelelse og kondolence. 

Ligeledes søndag blev receptionen på Kongeskibet Dannebrog, der med kronprins Frederik som vært skulle have afsluttet tre dages Tour de France-start i Danmark, aflyst i sidste øjeblik efter de chokerende nyheder. 

Dronning Margrethe har mandag deltaget i Rebildfesten i Rebild Bakker i Nordjylland, hvor hun sammen med de tilstedeværende deltagere mindedes ofrene for skyderiet med et minuts stilhed. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden