20. maj. 2020
Af Marianne Singer

Kongehuset overrasker: Se de nye billeder af Christian og far

Prins Christian. 
Prins Christian.
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik havde sin ældste søn, prins Christian, med på en spændende opgave, hvor der var fuld fart på fra start til slut.

Ligesom sine forældre, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, er også deres søn, prins Christian på 14 år, en aktiv person, der gerne kaster sig ud i nye udfordringer.

Det ses tydeligt i et nyt opslag, som kongehuset har delt på de sociale medier.

Stærk ung mand

Her kan man se prins Christian, der efterhånden er vokset sine forældre over hovedet, give den gas sammen med det danske stjernehold - esportholdet Astralis, der er et kæmpenavn blandt børn og unge.

Til opslaget skriver kongehuset følgende:

"Under sloganet ”To the Stars” er det danske esportshold Astralis de seneste år blevet et internationalt storvindende hold med store resultater i computerspillet Counter Strike: Global Offensive.⁣ ⁣

For tiden rangerer holdet som verdens bedste, og i dag besøgte Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Prins Christian Astralis-holdet under deres træningsdag i København. Den mentale og fysiske sundhed er afgørende for esportsatleter, når de i konkurrencer på et splitsekund skal tænke klart og analysere, kommunikere og reagere under pres. Derfor foregår meget af holdets forberedelse væk fra computerskærmene og i stedet sammen med fysiske trænere, sportspsykologer og diætister. Under dagens besøg deltog Prins Christian i en række øvelser sammen med Astralis-spillerne Peter "dupreeh" Rasmussen og Jakob "JUGi" Hansen. Her blev der gennemgået eksempler på øvelser, man som esportsatlet kan bruge for at præstere bedre, når man sidder i kampe, der kan vare fra én til syv timer.⁣"

Træning foregik udenfor

Besøget foregik på Royal Golf Center på Amager, hvor Astralis normalt træner.

Træningen foregik udenfor på grund af coronakrisen.

Læs mere om: