Tirsdag, 20. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kongelig kvalitetstid på den anden side af kloden: Isabella og Josephine tager sig godt af Mary

Kronprinsesse Mary, prinsesse Isabella og prinsesse Josephine
Kronprinsesse Mary, prinsesse Isabella og prinsesse Josephine
Foto: Rene Schütze
Kronprinsfamilien har gang i en herlig ferie i Australien, hvor de skal nyde juledagene. For prinsesse Josephine og prinsesse Isabella er det skønt at slappe af sammen med deres mor.

Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine nyder lige nu juleferien i lune temperaturer i Australien, som de er taget til sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt deres brødre prins Vincent og prins Christian.

De lokale i Sydney har bemærket, at der er kongelige i byen, og i mediernes reportager om kronprinsfamilien fremgår det tydeligt, at Josephine og Isabella tager sig rigtig godt af deres mor, som i øvrigt er på hjemmebane i den australske storby, hvor hun har boet og arbejdet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I lokale og internationale medier er der blandt andet fokus på, at kronprinsfamilien har været et smut forbi Bondi Beach, som de kender så godt fra flere tidligere besøg.

Josephine og Isabella og Mary på restaurant

Ved Bondi Beach gik Josephine og Isabella tæt sammen med kronprinsessen, og de havde en fest sammen.

Kronprinsen og prins Vincent kunne også ses sammen, da de shoppede lidt.

Det var tydeligt, at Marys piger tog sig godt af deres mor, og alle tre så ud til at have det som blommen i et æg i de dejlige decemberomgivelser Down Under.

I løbet af besøget til Bondi Beach-området blev det for kronprinsfamilien tid til frokost ved stranden, og ifølge mediet Daily Mail spiste de royale turister på en restaurant, der byder på lækkerier fra det moderne australske køkken.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden