13. jan. 2013
Af af Louise Møller

Kongelige og kendte er vilde med kjoler fra Jesper Høvring

- Jeg fremhæver de kvindelige former, har Jesper Høvring sagt til BILLED-BLADET, hvilket man jo kun kan give ham ret i
- Jeg fremhæver de kvindelige former, har Jesper Høvring sagt til BILLED-BLADET, hvilket man jo kun kan give ham ret i
Foto: BILLED-BLADET
Jesper Høvring er en af Danmarks absolut mest populære designere og står bag adskillige mindeværdige kreationer

Listen over kunder hos designeren, Jesper Høvring, synes ingen ende at tage. Kendte og kongelige kvinder er alle vilde med kjolemagerens kreationer, som spænder vidt. Lige fra gallakjoler, enkle kjoler, frække kjoler og pompøse kjoler.

Jesper Høvring er to år i træk kåret som mesteren bag årets kjole blandt BILLED-BLADETs læsere. Første år var det Lina Rafns pompøse kjole fra Danish Fashion Awards, der løb med førstepladsen. Sidste år var det kronprinsesse Mary flammeorange gallakjole fra nytårskuren, der fik fleste stemmer. Begge gange var det en stolt Jesper Høvring, som modtog prisen.

- Jeg lægger vægt på, at det håndværksmæssige i kjolerne er fuldstændig i orden. Den skal sidde ordentligt, og derfor syer vi først kjolen i lærred og prøver kjolen flere gange, indtil den sidder perfekt. Først derefter syer vi kjolen i de rigtige materialer. Og så går jeg meget op i, at alt bliver holdt inde og oppe på kvinden med et rigtig godt korset, forklarede designeren, da BILLED-BLADET overrakte ham prisen for Lina Rafns vinderkjole.

Læs mere om: