Kongeligt par kan fejre 13 år for deres forlovelse: Se hvem

Foto: Claus Poulsen
Det er i dag en helt særlig dag for prins Joachim og prinsesse Marie. Det er nemlig 3. oktober 13 år siden der blev indkaldt til pressemøde på Amalienborg, fordi prins Joachim officielt havde forlovet sig med Marie Cavallier

Der bliver helt sikkert hygget ekstra meget hjemme hos prins Joachim og prinsesse Marie i dag i lejligheden i Paris.

For parret kan i dag fejre, at det er 13 år siden de forelskede og glade stod frem i Riddersalen på Amalienborg og bekendtgjorde at de var blevet officielt forlovet. Det er en dejlig dag at tænke tilbage på, fordi kærligheden overvant den pause, som parret pludselig tog mens alle endnu troede, de var stormende forelskede.

I slutningen af 2006 fortalte Marie dog til BILLED-BLADET at parret var sammen igen og kærligheden til hinanden sejrede og prins Joachim friede til Marie under en ferie i Tyrkiet i sommeren 2007 - inden de officielt blev forlovet 3. oktober.

Når parret i dag kan fejre deres 13 år sammen sker det også i stor forelskelse og kærlighed til hinanden - og måske med en ekstra taknemmelig tanke over, at have hinanden. Især efter prins Joachims pludselige blodprop i hjernen i sommer, hvor livet ændrede sig drastisk for parret. Sådanne oplevelser sætter spor og kærligheden på prøve. Men ikke for prins Joachim og prinsesse Marie, der synes tættere og gladere og med en kærlighed, der er større end nogensinde.

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan! 

Lykken blev fuldendt med fødslen af børnene Henrik,11, og Athena, 8, og de er selvfølgelig midtpunktet i dagens fejring, som bliver hyggeligere, fordi de kan være sammen. Lørdag har prins Joachim fri fra jobbet som forsvarsattaché på den danske ambassade i Paris og børnene har fri fra skole. Så der er rig lejlighed til, at lade tankerne flyve tilbage til den lykkelig dag på Amalienborg, hvor parret endelig kunne fortælle hele verden om deres kærlighed.

Se billederne herunder fra parrets forlovelse: 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden