Tirsdag, 29. maj 2018 - af Pernille Moe

KRONPRINS FREDERIK 50 ÅR: Glæd dig til alle højdepunkterne

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag har været et brag af en fest, og hele Danmark har været med til at fejre Danmarks kommende konge.

Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag er blevet fejret med pomp og pragt hele ugen op til den store, runde dag lørdag den 26. maj.

Herunder har vi nogle af højdepunkterne fra den store fejring: 

  • FØDSELSDAGSBESØG I AARHUS: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kom sejlende til Smilets by den 23. maj og indviede bl.a. et nyt forskningscenter, Crown Prince Frederik Center for Public Leadership.
  • NYT PORTRÆT: På Frederiksborg Slot afslørende kronprinsparret og deres børn den 24. maj et nyt portræt af kronprins Frederik.
  • FEJRING PÅ BALKONEN: Præcis kl. 12 den 26. maj trådte kronprinsparret med deres børn og dronning Margrethe ud på balkonen på Frederik VIII's Palæ på Amalienborg. Her blev kronprinsen bl.a. hyldet med et nifoldigt leve.
  • GALLATAFFEL: Samme aften kørte kronprinsparret i karet gennem København til Christiansborg Slot, hvor dronning Margrethe var vært for et gallataffel med 360 gæster. 
  • KÆMPE KONCERT: Kronprins Frederik var midtpunktet, da han sammen med sin familie den 27. maj overværede DRs store fødselsdagsshow "Hele Danmark fejrer kronprinsen" i Royal Arena i København. 

BILLED-BLADET var med til ALLE arrangementer, så I kan nyde alle de fantastiske billeder i næste nummer af BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag 31. maj.

Med bladet får du også et 32 siders stort gemmehæfte med alt om det store gallataffel.

Rigtig god fornøjelse! 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden