Lørdag, 13. maj 2017 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik besøger brandvarme is-Løver i Tyskland

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Danmarks kronprins er en ægte sportsfan, og blandt hans absolutte favoritter er et dansk landshold bestående af sultne, rød-hvide Løver, der netop nu kæmper for overlevelse i Tyskland. Søndag kommer kronprinsen til Köln for at støtte sine landsmænd.

Når der er ishockey med det danske A-landshold på banen, så følger kronprins Frederik som oftest med i begivenhederne på en eller anden måde.

Kronprinsen vil selvfølgelig helst være tilskuer i hallen, når landsholdet, der populært kaldes Løverne, kæmper for hæder og ære ved verdensmesterskabet eller OL-kvalifikationen. Søndag har Frederik muligheden for at se på fra nært hold, når de brandvarme og succeshungrende danske ishockeyhelte skøjter ud i VM-arenaen i Køln i Tyskland for at krydse stave med arvefjenden Sverige. 

 

Håber på et mirakel

Kronprinsen deltager søndag klokken 15.00 i arrangementer i forbindelse med Det Internationale Ishockey Forbunds VM-turnering i Köln i Tyskland, og i den forbindelse får Frederik altså muligheden for at møde de danske is-Løver og ønske dem held og lykke før kampen mod Sveriges ishockeylandshold, der bærer navnet Tre Kronor.

Søndag aften klokken 20.15 fløjtes Danmark-Sverige i gang, og hvis det lykkes Løverne at trykke pucken i nettet et par gange og besejre Tre Kronor, vil det være lidt af et mirakel. Danmark har således aldrig nogensinde slået Sverige i en ishockey VM-kamp.

Kronprins Frederik vil gøre alt

Danskerne kommer dog med en masse sult efter sejr, og i seneste kamp slog man Tysklands værter med 3-2.

Danmark skal have en sejr over Sverige for at overleve i VM-turneringen, og kronprinsen vil nok gøre alt for at give sine landsmænd moralsk opbakning før og under braget.

Næste år kan kronprins Frederik og alle andre rød-hvide ishockey-fans i øvrigt glæde sig til, at Danmark for første gang er vært for A-VM-turneringen i Ishockey. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden