Mandag, 19. juni 2017 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik bød på olympisk nyhed ved Bagsværd Sø

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
For kronprins Frederik er arbejdet i Den Internationale Olympiske Komité noget helt specielt, som han håber på at kunne fortsætte med i en del år endnu. Ved et arrangement ved Bagsværd Sø fortalte Frederik om sine OL-planer

Kronprins Frederik elsker det meste ved og omkring De Olympiske Lege, som han har fulgt tæt siden ungdommen. I oktober 2009 blev Danmarks tronarving stemt ind i Den Internationale Olympiske Komité, IOC, og i perioden siden har han aktivt arbejdet for at sætte fokus på alt det gode ved Legene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik var flittig i Rio

Under seneste sommer OL i Rio de Janeiro i Brasilien var kronprinsen særdeles flittig til at følge de danske atleters kamp for medaljer samtidig med, at han havde travlt med mødeaktiviteter i komitéen. Til september udløber hans otte-årige periode som IOC-medlem, men det betyder ikke, at han stopper. Frederik ønsker således at fortsætte som IOC-medlem og arbejde videre med alt fra ungdoms-OL i Lausanne til næste sommer til OL i Tokyo i 2020.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Kronprinsen tager otte år mere

I dag oplyste kronprins Frederik officielt, at han ønske at tage en periode mere på otte år i IOC, når den nuværende periode slutter, skriver dr.dk.

Alt tyder på, at kronprins Frederik bliver valgt til en ny periode. Således er IOC-præsident Thomas Bach meget tilfreds med kronprinsens olympiske indsats indtil videre.

Kongelig nyhed fra Bagsværd Rostadion

Den kongelige olympiske nyhed fortalte kronprins Frederik ved et arrangement på Bagsværd Rostadion, hvor Salling Fonden donerede 50 millioner kroner til Team Danmark, som støtter de danske atleters kamp for at holde sig i verdenseliten indenfor de olympiske discipliner.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden