6. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Rio de Janeiro

Kronprins Frederik dansede af glæde over Fuglsangs OL-sølv

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Hvis der er noget, som kan gøre kronprins Frederik glad, så er det, når Danmark klarer sig godt i sport. Frederik jublede over dansk sølvmedalje i landevejscykling ved OL i Brasilien.
Danmark har fået sin første medalje ved De Olympiske Lege i Rio de Janeiro Brasilien. Cykelrytteren Jakob Fuglsang havde gode ben på dagen, og sled sig til en flot sølvmedalje. Det spredte glæde i den danske OL-lejr og blandt de kongelige sportsfans.

Glad for medalje

Kronprins Frederik var til svømning i Den Olympiske hal, mens en flyvende Fuglsang spurtede sig til en plads på medaljeskamlen. Da Frederik kom ud af svømmestadion, var han i højt humør over den gode sportslige nyhed. Den ville han gerne dele med BILLED-BLADETs udsendte. - Vi har lige vundet sølv, lød det med glæde i stemmen fra kronprinsen, der også opførte en kort lille sejrsdans.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Videre i programmet

Herefter kørte Frederik af sted til nye sportsbegivenheder i Den Olympiske Park. Lørdagens OL-program for kronprins Frederik bød ifølge den officielle plan også på besøg til vandpolo og Basketball-arenaen.

Læs mere om: