Kronprins Frederik efter knæskade: Sådan går det nu

Foto: Hanne Juul
1. juni afvikles kronprins Frederiks Royal Run på Færøerne og i hele Danmark den 10. juni. Det fortalte han til Skole OL på Østerbro, hvor han også løftede sløret for, hvordan det går med den royale form.

Stemningen var god fra start til slut ved Skole OL, da kronprins Frederik var til det landsdækkende atletikstævne for elever i 4.–7. klasse.

Både kronprins Frederik og hans familie er kendt for at være glade for sport, og kronprinsen har gjort det til et af sine varemærker at fremme sporten i Danmark.

Kronprins Frederik i form til Royal Run

Kronprins Frederik ser da også frem til Royal Run, som afvikles på Færøerne den 1. juni og i hele Danmark den 10. juni.

En knæskade har dog været en udfordring for kronprins i forbindelse med forberedelserne til det store royale motionsløb.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Mit knæ er godt på vej, og jeg kommer til at være til stede under alle omstændigheder, og jeg regner også med at gennemføre. Måske i en tid, der er et minut hurtigere end sidste år, sagde kronprinsen, hvis løbeform endnu ikke er i top.

- Min kampform er under opbygning, og den kan kun blive bedre, sagde kronprinsen med et smil.

Foto: Hanne Juul

Kronprins Frederik nød at være tilbage på sin gamle hjemmebane på Østerbro Stadion, hvor han selv gik til idræt som skoledreng. Her er han i aktion på stadion-grønsværen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden