Kronprins Frederik efter knæskade: Sådan går det nu

Foto: Hanne Juul

1. juni afvikles kronprins Frederiks Royal Run på Færøerne og i hele Danmark den 10. juni. Det fortalte han til Skole OL på Østerbro, hvor han også løftede sløret for, hvordan det går med den royale form.

Torsdag, 9. maj 2019 - af Ulrik Ulriksen og Stine Ramlyng

Stemningen var god fra start til slut ved Skole OL, da kronprins Frederik var til det landsdækkende atletikstævne for elever i 4.–7. klasse.

Både kronprins Frederik og hans familie er kendt for at være glade for sport, og kronprinsen har gjort det til et af sine varemærker at fremme sporten i Danmark.

Kronprins Frederik i form til Royal Run

Kronprins Frederik ser da også frem til Royal Run, som afvikles på Færøerne den 1. juni og i hele Danmark den 10. juni.

En knæskade har dog været en udfordring for kronprins i forbindelse med forberedelserne til det store royale motionsløb.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

- Mit knæ er godt på vej, og jeg kommer til at være til stede under alle omstændigheder, og jeg regner også med at gennemføre. Måske i en tid, der er et minut hurtigere end sidste år, sagde kronprinsen, hvis løbeform endnu ikke er i top.

- Min kampform er under opbygning, og den kan kun blive bedre, sagde kronprinsen med et smil.

Foto: Hanne Juul

Kronprins Frederik nød at være tilbage på sin gamle hjemmebane på Østerbro Stadion, hvor han selv gik til idræt som skoledreng. Her er han i aktion på stadion-grønsværen.