17. sep. 2018
Af Marianne Singer

Kronprins Frederik efter sin operation: Det går rigtig godt

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Martin Høien
Efter to ugers sygemelding efter en rygoperation var kronprins Frederik mandag igen tilbage på job i højt humør.

For præcis to uger siden udsendte kongehuset en meddelelse om, at kronprins Frederik dagen forinden var blevet opereret for en diskusprolaps og nu skulle til at genoptræne.

Genoptræningen ser ud til at være gået helt efter planen, for mandag eftermiddag ankom en glad og tilfreds kronprins Frederik til Bella Center i København for at udføre sin første officielle opgave efter sygemeldingen.

- Det går rigtig godt, sagde kronprins Frederik til BILLED-BLADET ved ankomsten.

Med som protektor

Kronprins Frederik var som protektor inviteret til at forestå den officielle åbning af verdens største kongres inden for intelligente transportsystemer ITS World Congress.

Ved indgangen blev kronprins Frederik budt varmt velkommen af Ninna Hedeager Olsen, Teknik- og Miljøborgmester i København, Jacob Bangsgaard, CEO i ERTICO – ITS Europe og Michel Schilling, Direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen.

I fin form

Helt uden besvær spadserede kronprins Frederik derefter sammen med sine værter ind til åbningsceremonien i Bella Centers hal A1, hvor han efter planen skal klippe den røde snor over og holde en åbningstale.

Kongressen hovedtema er "ITS - Quality of Life", som handler om at øge livskvaliteten gennem bæredygtige, effektive og smarte intelligente transportsystem-løsninger samt skabe levende, sunde og grønne byer.

Kronprins Frederik i Bella Center efter rygoperationen:

https://imgix.billedbladet.dk/untitled-3_0.jpg
Foto: Martin Høien

Læs mere om: