21. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik er klar igen: Royal opbakning til EM-gyseren mod Rusland

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Der har været royal opbakning til det danske EM-landshold til kampene i Parken mod Finland og Belgien. Også i aftenens skæbnekamp i Parken mod Rusland bakker kongehuset de rød-hvide EM-drenge op.

Kronprins Frederik lovede inden EM-slutrunden blev sparket i gang, at han ville komme i Parken til alle tre af det danske herrelandsholds hjemmekampe i Parken, og kronprinsen holder, hvad han lover.

Frederik er i Parken

Kronprins Frederik er i Parken i aften til den uhyggeligt spændende EM-skæbnekamp mod Rusland.

Det danske EM-hold anført af kaptajn Simon Kjær og målmand Kasper Schmeichel skal vinde kampen mod Rusland for at have en chance for at avancere fra gruppespillet til ottendedelsfinalen.

Derfor er der brug for, at alle i Parken bakker op fra første fløjt, så Danmark kan slå hul i den russiske betondefensiv.

Kronprinsen i godt selskab

Kronprins Frederik vil helt sikkert gøre alt, hvad han kan, og han vil være i godt selskab i aften i Parken, hvor 25.000 tilskuere vil brøle Danmark mod sejren.

Ingen russiske tilskuere har ifølge det europæiske fodboldforbund UEFA fået adgang til Parken, så hjemmebanen vil være 100% med danske fans.

Frederik og familien i Parken

Kronprins Frederik har også været i Parken til Danmarks to første gruppekampe mod henholdsvis Finland og Belgien.

Til kampen mod Finland, hvor Christian Eriksen faldt om med hjertestop og blev genoplivet på banen, havde Frederik selskab af kronprinsesse Mary.

Til braget mod Belgien var kronprinsen i Parken sammen med Mary samt prins Christian, prins Nikolai og prins Felix.

Læs mere om: