Kronprins Frederik får lavet sin egen motorcykel

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik har selv bidraget med idéer til vidunderets design. Kværnen kan ses af alle i de kommende dage.

Kronprins Frederik har altid været glad for fart og spænding, end skønt han de seneste år har måtte erkende, at også familiebiler er en nødvendighed i garagen. Alligevel har Frederik bestilt er specialbygget motorcykel fra motorcykelbyggeren Uffe Lauge Jensen, som har sin butik i Løsning lidt udenfor Horsens. Og Frederik har selv deltaget aktivt i udformningen. Ikke med skraldenøgle og skruetrækker, men med ideer til designet.

Frederiks kreative evner (som han jo ikke har fra fremmede) kan ses af gæsterne på livsstilsmessen Cph Lifestyle, som i weekenden er åben i Carlsbergs gamle tapperihaller i Valby. Besøgende kan der se den færdige kværn, som fremover vil være at finde i garagerne på Amalienborg.

Men som med alt andet legetøj er det svært at vente. Så Frederik vil allerede torsdag (inden messen åbner) besøge tapperihallen for med egne øjne at se, hvad han fremover skal gøre vejene omkring København usikre på.

Frederik har i forvejen andre motorcykler i samlingen - blandt andet en Ducati 916 og en Ducati 888. Det er dog første gang at kronprinsen får specialbygget en tohjuler.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden