Lørdag, 22. februar 2014 - af af Niels Burgos

Kronprins Frederik: Familien vigtigere end OL

Lille prins Vincent var tydeligvis lykkelig over, at hans far tog sig tid til at rejse på skiferie med sin familie midt under vinter-OL.
Lille prins Vincent var tydeligvis lykkelig over, at hans far tog sig tid til at rejse på skiferie med sin familie midt under vinter-OL.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Midt under vinter-OL i Sochi forlod kronprins Frederik legene i en uges tid. Nu giver han forklaringen. Hans børn skulle ikke undvære ham i deres vinterferie.

Selv om kronprins Frederik har haft agendaen fuld under vinter-OL i Sochi som medlem af IOC, var der også andre ting øverst på hans dagsorden. I et interview med Ekstra Bladet røber kronprinsen, hvorfor han midt under de spændende OL-discipliner valgte at rejse hjem til Danmark i en god uges tid for så at vende tilbage til Sochi den 17. februar. Årsagen var ganske enkelt hensynet til hans børn.

- OL varede en hel del dage, og nu var det sådan, at den første uge faldt i skolernes vinterferie.  Og jeg er helt klart af den overbevisning, at mine børn skal have deres far, når de er små, og når de har en ferie på det her tidspunkt, siger kronprinsen til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Det var jeg slet ikke i tvivl om. Plus at det hjælper min hustru, så hun ikke skal være alene med en barnepige og fire børn. Og det var en stor oplevelse at se dem udvikle sig på ski.

Kronprins Frederik brugte sine OL-fridage på at rejse til Verbier i Schweiz for at holde skiferie med Mary og børnene. Han var på plads i Rusland igen til de sidste dage af vinter-OL og,  og når det hele i Sochi er slut, rejser han på søndag igen hjem til sin familie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden