Kronprins Frederik fejrer prins Joachim ved festlig fødselsdagskoncert

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
På en stor aften med koncert nord for København vil kronprins Frederik være med til at fejre sin lillebror prins Joachim i anledning af Joachims 50-års fødselsdag et par dage senere.
Det bliver en flot aften på Sølyst, når der den 3. juni er stor koncert til ære for prins Joachim, der blot fire dage senere den 7. juni fylder 50 år. Til den store fødselsdagskoncert vil kronprins Frederik være med til at fejre sin elskede lillebror i anledning af den runde fødselsdag. 

Kronprinsesse Mary i Vancouver

Prins Joachim vil på den dejlige aften meget tæt på sin private bolig i Klampenborg have selskab af sin kone prinsesse Marie og af sin bror kronprins Frederik. Kronprinsesse Mary har dog ikke mulighed for at være til stede til den musikalske fødselsdagsfejring. Kronprinsessen er således på samme tid til verdens største kvindekonference ”Women Deliver” i Vancouver i Canada.

Prins Joachim er rørt

En har en række kunstnere besluttet at hylde prinsen med den store friluftkoncert i den smukke have bag Sølyst, Den Kongelige Skydebane, i Klampenborg nord for København. Koncertens entréindtægt går ubeskåret til en velgørende organisation, som prins Joachim personligt vil afsløre fra scenen i forbindelse med koncerten. 

- Det er en meget, meget flot gave, som jeg blev utrolig rørt over at modtage. Virkelig ... det er meget generøst, siger prins Joachim til BILLED-BLADET. 

Varieret program

Han kan se frem til et stort og varieret program med de bedste folk inden for primært den klassiske genre. Men der bliver i løbet af aftenen også plads til rytmisk musik med Bryan Rice, ligesom skuespilleren Susse Wold vil læse digte op af prins Henrik. En af initiativtagerne bag koncerten er operasanger og manden bag Verdensballetten, Jens-Christian Wandt. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden