Tirsdag, 20. juni 2017 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik fik en dejlig overraskelse

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Københavns nye gyldne bygning Axel Towers blev indviet med stil af kronprins Frederik, der oppe på 10. sal i et af ejendommens fem tårne blev præsenteret for et helt særligt maleri.

Midt i København nær Tivoli står en smuk bygning, der ser ud til at være lavet af det pureste guld.

Fem tårne består Axel Towers af, og huset blev officielt indviet af kronprins Frederik, der klippede den røde silkesnor og derefter fik en rundvisning i den gyldne ejendom.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Kongelig rundvisning i tårnene

Sammen med overborgmester Frank Jensen og advokat Niels Heering samt arkitekt Lene Tranberg, som står bag byggeriet, kunne kronprinsen under rundvisningen nyde alle finesserne i det arkitektoniske mesterværk med internationalt højt niveau.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik så det færdige maleri

Et af rundvisningens højdepunkter i mere end en forstand var, da kronprins Frederik og de øvrige nåede 10. sal, hvor Frederik hilste på bandet Kashmirs frontfigur Kasper Eistrup. Kasper er ikke blot en stærk komponist, guitarist og sanger. Han er også en fantastisk billedkunstner. Eistrup har til Axel Towers-delen, som advokatfirmaet Gorrissen Federspiel bebor, kreéret et par store malerier. Kronprinsen besøgte tidligt i den kunstneriske proces Kasper Eistrup, mens han arbejdede på et særligt maleri med kendte danskere på.

God kemi på 10. sal

Frederik var begejstret for at møde Kashmir-kunstneren og se hans enorme maleri, som han spurgte ivrigt ind til. Kasper Eistrup forklarede lidt om sit arbejde, og det var tydeligt, at kemien kronprinsen og kunstneren imellem var god. 

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden