23. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik fik en fantastisk oplevelse i Alperne

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik (arkivbillede)
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
For kronprins Frederik bød et par arbejdsdage i Schweiz på nogle helt særlige oplevelser i Alperne, hvor der om et par år skal afvikles ungdoms-vinter OL.

Kronprins Frederik har haft travlt den seneste uge. Kronprinsen har blandt andet været til vigtige møder i Lausanne i forbindelse med forberedelserne til ungdoms vinter OL i Schweiz.

Frederik benyttede dagene i Lausanne til at se nærmere på nogle af de faciliteter, der er ved at blive gjort klar til Legene om et år.

Kronprins Frederik føler sig hjemme i Alperne

I Alperne over Lausanne var kronprinsen oppe på de snedækkede pister for at se på nogle af de områder, der skal bruges til de alpine konkurrencer. Det var lige noget, som Frederik så ud til at nyde.

Kronprinsen har selv et rigtigt godt kendskab til Alperne i Schweiz, hvor han med kronprinsesse Mary og deres fire børn årligt har nydt vinterferien i området ved byen Verbier.

https://imgix.billedbladet.dk/untitled-3_1.jpg
Foto: Kongehuset

Kronprins Frederik på inspektion

Kronprins Frederik er som medlem af Den Internationale Olympiske Komité meget involveret i Lausanne 2020-vinterlegene. Lige siden forberedelserne til det store arrangement for alvor tog fart har kronprinsen sammen med IOC-kolleger fulgt med.

Kronprinsen har udover at inspicere de sportslige faciliteter også besøgt de steder, hvor de unge atleter skal indkvarteres og bespises.

Læs mere om: