Onsdag, 28. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik fik lækker frokost i Aarhus

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Martin Høien
Der var danske fødevareprodukter på bordet, da kronprins Frederik var en tur i Aarhus.

Kronprins Frederik havde en forrygende eftermiddag i Aarhus, da han besøgte Food Nation Visitor Centre Aarhus.

Stedet er et udstillingsvindue, hvor besøgende kan opleve produkter, løsninger og resultater fra de danske landbrugs- og fødevarevirksomheder.

Kronprins Frederik er protektor

Kronprins Frederik er protektor for sammenslutningen Food Nation, og derfor var han på besøg for at nærstudere centret, der har til formål at øge kendskabet til Danmark som en førende fødevarenation.

Molekylær gastronomi

Kronprinsen fik en rundvisning, hvor den kongelige gæst blev præsenteret for en molekylær gastronomisk servering, der var baseret på danske råvarer.

Frederik oplevede desuden en interaktiv fortællingsvæg om den danske fødevareklynges historiske udvikling, og kronprinsen deltog også i en samtale om global grøn omstilling og bæredygtig udvikling.

Lækker dansk frokost

Frederiks dag i Aarhus blev rundet af med en lækker frokost, og der var naturligvis en perlerække af danske fødevareprodukter og delikatesser på spisebordet, så kronprinsen kunne smage på lidt af hvert og spise sig mæt med stil.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge har vi nyt om kronprinsfamilien, der flytter fra Kancellihuset i Fredensborg, og så har prins Joachim og hans familie været en tur hjemme i Danmark.

Der er også nyt om Vild med dans og fuld fokus på Hllda Heick.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden