Fredag, 10. juni 2016 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik fodrede fisk med golfbolde

Kronprins Frederik
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Efter en lidt svingende præstation lykkedes det til sidst kronprins Frederik at ramme plet, da han deltog i en lille golfturnering ved Københavns Havn.
Det handler ikke om at vinde, men om at være med. De ord levede Danmarks IOC-medlem kronprins Frederik op til, da han i højt humør svingede jernet på Islands Brygge i København. De hvide golfbolde, som var lavet af fiskefoder, endte dog for det meste i vandet.   Kronprins Frederik var mødt op  i forbindelse med en OL-golf event for at sende de danske golfspillere godt på vej til De Olympiske Lege i Brasilien.   Vind drømmerejse – deltag gratis

 

Kronprins Frederik i fint golfselskab

Ved pressemødet, som fandt sted på Restaurant Aristo på Islands Brygge i København, var kronprinsen i godt selskab med blandt andre golfspillerne Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Nanna K. Madsen.   Se videon: Kronprins Frederik var dagens mand i Himmerland  

Fiskefoder i boldform

Der blev ved den hyggelige event mulighed for at tale golf, men profilerne fik også lov til at slå til nogle helt særlige golfbolde lavet af fiskefoder.

Kronprinsen fik først et gammelt jern fra 1904 og siden et topmoderne et af slagsen i hånden, og så slog han til golfboldene ud fra en midlertidig green, der var etableret på kajen ved Københavns Havn ud for restauranten.

Her forsøgte kronprins Frederik og de andre spillere at ramme det hul, der var placeret cirka 25 meter væk på en grøn flagprydet ponton ude i havnebassinet. 

Læs artiklen: Kronprinsesse Mary spillede golf i Asserbo  

Kronprins Frederik kastede med bolde

Det var ikke let at ramme plet, og de fleste forsøg endte da også med et plask i vandet!

 
Kronprins Frederik
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

 

Kronprinsen og de professionelle spillere sørgede således for, at ørreder, torsk og sild i havnen fik rigeligt med økologiske fiskeboller at gumle på.   Maden dumpede i bogstavelig forstand ned fra himmelen til de heldige havnefisk. Til sidst opgav kronprinsen at benytte sig af golfkøllen, som slet ikke ville makke ret.
  I stedet kastede han de hvide kugler af sted mod hullet og ramte endelig hullet i sidste forsøg.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden