Kronprins Frederik følger i sin fars fodspor

Kronprins Frederik.

Kronprins Frederik.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det er en stolt kronprins Frederik, som overtager en helt speciel protektion fra sin elskede far prins Henrik, som gik bort den 13. februar sidste år.

Kronprins Frederik følger i Prins Henriks fodspor som protektor for handelskammeret Danish-Chinese Business Forum.

Det vigtige handelskammer understøtter danske virksomheder, vidensinstitutioner, kommuner og regioners handel og engagement i og med Kina.

Stor betydning

For kronprinsen betyder det helt sikkert noget særligt at overtage protektionen fra sin elskede far, der gik bort den 13. februar sidste år.

Prins Henrik
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Prins Henrik

Royal ros

Formanden for Danish-Chinese Business Forum, Tom Behrens-Sørensen, er meget begejstret over denne nyhed og roser Frederiks arbejde og engagement.

- Med afsæt i Kronprinsens arbejde og engagement for dansk erhvervsliv og danske styrkepositioner i international sammenhæng er vi glade for, at Kronprinsen kan være med til at skabe opmærksomhed om handelskammerets arbejde for danske virksomheder hos kammerets kinesiske partnere i både kinesisk erhvervsliv og i det officielle Kina, siger Tom Behrens-Sørensen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Frederik i spidsen

Kronprins Frederik har ved flere lejligheder besøgt Kina. Han har blandt andet stået i spidsen for et stort erhvervsfremstød indenfor de senere par år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden