Tirsdag, 19. november 2019 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik følger i sin fars fodspor

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det er en stolt kronprins Frederik, som overtager en helt speciel protektion fra sin elskede far prins Henrik, som gik bort den 13. februar sidste år.

Kronprins Frederik følger i Prins Henriks fodspor som protektor for handelskammeret Danish-Chinese Business Forum.

Det vigtige handelskammer understøtter danske virksomheder, vidensinstitutioner, kommuner og regioners handel og engagement i og med Kina.

Stor betydning

For kronprinsen betyder det helt sikkert noget særligt at overtage protektionen fra sin elskede far, der gik bort den 13. februar sidste år.

Prins Henrik

Prins Henrik

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Royal ros

Formanden for Danish-Chinese Business Forum, Tom Behrens-Sørensen, er meget begejstret over denne nyhed og roser Frederiks arbejde og engagement.

- Med afsæt i Kronprinsens arbejde og engagement for dansk erhvervsliv og danske styrkepositioner i international sammenhæng er vi glade for, at Kronprinsen kan være med til at skabe opmærksomhed om handelskammerets arbejde for danske virksomheder hos kammerets kinesiske partnere i både kinesisk erhvervsliv og i det officielle Kina, siger Tom Behrens-Sørensen.

Frederik i spidsen

Kronprins Frederik har ved flere lejligheder besøgt Kina. Han har blandt andet stået i spidsen for et stort erhvervsfremstød indenfor de senere par år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden