16. aug. 2015
Af af Karina Didriksen

Kronprins Frederik hædret med Guldnål

Kronprins Frederik overrrakte medaljer og modtog selv en guldnål hos Dansk Tennis Forbund..
Kronprins Frederik overrrakte medaljer og modtog selv en guldnål hos Dansk Tennis Forbund.
Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik modtog søndag Dansk Tennis Forbunds Guldnål.

Kronprins Frederik er en stor fan af tennis, og derfor overværede han søndag eftermiddag finalerne ved DM i kørestolstennis i Allerød Tennisklub.

Kronprinsen er protektor for Dansk Tennis Forbund, og i den forbindelse var det ham, som fik æren af at overrække medaljer til de kvindelige og mandlige vindere.

Efterfølgende var det kronprins Frederik selv, som blev fejret. Han fik nemlig tildelt Dansk Tennis Forbunds Guldnål.

Kronprins Frederik modtog Guldnål

Guldnålen bliver givet til personer, som har udmærket sig i særlig høj grad indenfor tennissporten, og det var formanden for Dansk Tennis Forbund Henrik Klitvad, som satte nålen på kronprinsens jakke.

- Det er en ære at kunne tildele Dem vores fineste hæder i dag, lød ordene fra Henrik Klitvad.

Guldnålen gives kun til personer, som tidligere har modtaget Dansk Tennis Forbunds Æresnål. Guldnålen er en helt speciel og ekstraordinær anerkendelse fra bestyrelsens side til personer, der udmærker sig i særlig høj og værdifuld grad for tennissporten.

Henrik Klitvad roste kronprins Frederik for at være en aktiv mand, der har en stor interesse for tennis og selv har stået på banen mange gange.

Kronprinsen var stolt over at modtage Guldnålen, og han nåede at hilse på flere af de tilstedeværende, inden han sagde farvel ved 16-tiden.

Læs mere om: