Torsdag, 12. juli 2012 - af af Preben Petersen

Kronprins Frederik hylder Wimbledon-Frederik

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik.

Foto: Lars Laursen
Frederik Løchte Nielsen double-triumf ved Wimbledon har skabt glæde i kongehuset.

Dansk tennis er i vælten i disse uger. Lørdag vandt Frederik Løchte Nielsen som bekendt herredoublerækken i Wimbledon sammen med britiske Jonathan Marray. Fredag den 13. juli er Dansk Tennis Forbund vært for det internationale tennisforbunds (ITF's) generalforsamling.

Sidstnævnte begivenhed finder sted på Hotel Marriott kl. 13.45-17.30. DTF's protektor og medlem af den internationale olympiske komité (IOC), H.K.H. Kronprins Frederik, vil forestå åbningen af ITF AGM 2012. H.K.H. Kronprins Frederik lykønsker i samme forbindelse Wimbledon-mesteren Frederik Løchte Nielsen, en seance, medier og pressen har mulighed for at overvære i tidsrummet 13.30-14.00.

Formand for Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, ser frem til seancen og generalforsamlingen.

"Det er da stort, at indledningen på ITF's generalforsamling danner ramme om nok en lykønskning til Frederik Løchte Nielsen. DTF's protektor, H.K.H. Kronprins Frederik, er - om muligt - den største tennisfan af os alle. H.K.H. Kronprins Frederik stiller gerne op, når vi beder om det, hvilket DTF og jeg personligt er meget glade for," siger Henrik Klitvad.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden