Onsdag, 14. juni 2017 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik i aktion i San Francisco

Kronprins Frederik.
Kronprins Frederik.
Arkivfoto: All Over
Der er fuld gang i programmet for kronprins Frederik, som er i USA for at deltage i vigtige møder. Der er dog også blevet tid til at holde sig lidt i form med løbeture.

Kronprins Frederik er på job i San Francisco i USA, og en af arbejdsdagene i Guds Eget Land blev indledt med en heftig løbetur, der blandt andet bød på en sej stigning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsen og erhvervsminister Brian Mikkelsen løb sammen op ad stejle trapper i et naturskønt område. Det var en perfekt indledning på en lang dag med møder.

Kronprins Frederik har travlt

Kronprins Frederik er i USA i forbindelse med DenmarkBridge CEO-summit, som finder sted i San Francisco. I løbet af dagene vil der blandt andet være oplæg, debatter og netværksmøder.

DenmarkBridge CEO-summit skal give deltagerne indblik i forskellige forretningsmodeller i Silicon Valley samt mulighed for at opbygge og styrke netværket i DenmarkBridge.

Protektor for særlig forening

Årsagen til at kronprins Frederik deltager i møderne er, at han er protektor for foreningen DenmarkBridge, der har til formål at sikre danske virksomheder og iværksættere bedre adgang til viden, netværk og kapital i Silicon Valley i Californien.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

DenmarkBridge med kronprins Frederik som spydspids samler en række danske virksomheder med interesse for teknologiudviklingen og de muligheder, den giver for virksomheders udvikling og vækst. Foreningen er etableret af A.P. Møller – Mærsk, Danske Bank, Dansk Industri, LEGO, og Vækstfonden i samarbejde med Erhvervs- og Vækstministeriet, Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden