Fredag, 18. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik i stor hovedrolle på Kronborg

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Det var en meget veloplagt kronprins Frederik, som på Kronborg havde en fin aften sammen med et par prominente ministre.

Kronprins Frederik ankom i strålende humør til velkomstreception i forbindelse med ministerkomitémødet med udenrigsministre fra hele Europa på Kronborg Slot i Helsingør.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kronprinsen havde den store hovedrolle i de fornemme historiske omgivelser i det nordlige Sjælland.

Danmarks udenrigsminister, Anders Samuelsen, tog imod Frederik. Samuelsen spurgte til kronprinsens form forud for det store fødselsdagsløb Royal Run, som afvikles mandag den 21. maj i anledning af Frederiks 50-års dag. 

Frederik i fin form

Det fik den kongelige æresgæst til at smile, og så poserede han ellers sammen med Samuelsen foran det internationale pressekorps. Efter den korte fotosession trådte kronprinsen og udenrigsministeren indenfor til de mange andre gæster, som var klar til en skøn aften på fantastiske Kronborg.

En helt speciel dag på Kronborg

Det var en helt særlig aften med Frederik som en af frontfigurerne. Hvert år samles Europarådets udenrigsministre til møde i Ministerkomitéen.

Dette års møde fandt altså sted på Kronborg Slot. Her markeredes samtidig afslutningen på det danske formandskab for Ministerkomitéen.

Danmark overtog formandskabet for Europarådets Ministerkomité fra Tjekkiet den 15. november 2017 og overdrager det til Kroatien fredag den 18. maj 2018.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden