Fredag, 6. september 2013 - af af Marianne Singer

Kronprins Frederik indviede milliondyrt projekt

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Birger Storm
Sammen med flere ministre så Frederik interesseret på grønne løsninger i nyt udstillingscenter.

Luften var tyk af forventninger, da en lang række af landets førende personligheder inden for dansk erhvervsliv og politik var samlet for at overvære den officielle åbning af det nye interaktive besøgs- og udstillingscenter House of Green i hjertet af København. Og med til at kaste kongelig glans over det grønne projekt, som er blevet støttet med 15 millioner kroner af Industriens Fond, var kronprins Frederik.

Efter flere taler fra blandt andet en veloplagt miljøminister Ida Auken, som blev mor for fire måneder siden, klippede kronprinsen med et stort smil og en lille tale den grønne snor over, og fik dermed "søsat" det ambitiøse projekt, som han udtrykte det.

Med udstillingscentret har dansk erhvervsliv nu endelig fået deres eget udstillingsvindue med løsninger inden for energi, klima og miljø, hvor de mange styrkeområder kan fremvises samlet for udenlandske beslutningstagere.

Under indvielsen nåede den klimainteresserede kronprins også at få en rundvisning i det virtuelle showroom, hvor han fik afprøvet touch-skærmene og set på det interaktive landskab. Herefter blev der tid til at få sig en længere snak, hvor der både var plads til grin og seriøsitet, med flere af de fremmødte ved den efterfølgende reception.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden