2. apr. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik kæmper hårdt i Grønlands sne

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Ane Carlsen
Det er en ekstrem oplevelse at deltage i Arctic Circle Race i Grønland. Det mærker kronprins Frederik på sin egen krop i denne weekend.

Smilet var bredt, da kronprins Frederik tog hul på den indledende etape af Arctic Circle Race, som er det mest ekstreme langrendsskiløb, man kan udsætte sig selv for. I Grønland kæmper kronprinsen, hvis alt går efter planen, lige nu videre for at gennemføre skiløbet, der indledtes fredag 1. april og slutter i morgen søndag 3. april.

Flot første etape

Ifølge det grønlandske medie Sermitsiaq var det en særdeles veloplagt kronprins Frederik, der i Sisimut var i centrum for begivenhederne i forbindelse med starten på verdens hårdeste skiløb. Første etape blev fredag gennemført i god stil. Kronprins Frederik gennemførte den 56,6 kilometer barske etape i tiden fem timer, 52 minutter og 38 sekunder.

LÆS MERE: Se alle billederne - kronprinsfamilien på ski

Overnattede i særlig camp

Ligesom ved starten var kronprinsen også storsmilende, da han gled over målstregen. Herefter fik han noget at spise og drikke, og overnattede så med de øvrige deltagere i en særlig camp.

160 kilometers kamp

I dag, lørdag den 2. april, er distancen på 48,5 kilometer, og søndag 3. april er distancen 54,9 kilometer. Således er den samlede distance for Arctic Circle Race på hele 160 kilometer i særdeles hårdt grønlandsk terræn.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

https://imgix.billedbladet.dk/3.jpg.jpg
Foto: Ane Carlsen

Læs mere om: