Kronprins Frederik klar til fantastiske dage i Australien

Kronprins Frederik.

Kronprins Frederik.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
For kronprins Frederik venter der mange spændende oplevelser i løbet seks dage i Sydney i Australien. Kronprinsen er i Australien for at bakke op om en gruppe helt særlige danskere.
Fra den 20. til den 27. oktober finder multisportseventet Invictus Games sted i Sydney, Australien, hvor syge, sårede og skadede veteraner fra hele verden dyster i forskellige idrætsdiscipliner.
Kronprins Frederik er fra den 21. til den 26. oktober i Sydney for at følge flere danske veteraners deltagelse i legene, og de skal i aktion i en række forskellige discipliner.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Frederik skal se siddende volleyball

Kronprinsen vil støtte de 25 danske veteraner, der deltager i disciplinerne siddende volleyball, svømning, bueskydning, roning, cykling, atletik, powerlifting, driving challenge og sejlads.

Harry og Meghan og Frederik skal til kapsejlads

I 2014 var Storbritanniens prins Harry initiativtager til den særlige sportsbegivenhed med de skadede soldater i centrum.
Harry er til stede med sin gravide hertuginde Meghan af Sussex i begyndelsen af Invictus Games, hvor de blandt andet skal følge kapsejladserne om medaljer. Også kronprins Frederik skal se kapsejlads med dansk deltagelse.

Kronprinsparret til gallafest i Operaen

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du se de flotte billeder fra kronprins Frederik og kronprinsesse Marys deltagelse i gallafesten i Operaen i København, og så er der også i BILLED-BLADET fokus på prins Harry og hans elskede Meghan, som venter en forårsbaby. Du får i denne uge også et gemmehæfte med alt om prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks romantiske bryllup i Windsor.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden