29. sep. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik klar til kæmpe oplevelse i Argentina

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik.
Foto: Flemming Jeppesen/BILLED-BLADET
I Buenos Aires i Argentina skal kronprins Frederik overvære Ungdoms-OL med nogle af de største talenter i sportens verden.

I sin egenskab af medlem af IOC, Den Internationale Olympiske Komité, deltager kronprins Frederik i den 133. IOC Session fra på fredag den 5. oktober.

IOC Session er Den Internationale Olympiske Komités årlige generalforsamling, hvor der afrapporteres fra organisationens kommissioner og drøftes sager af betydning for den olympiske bevægelse.

Der er dog også meget andet spændende på programmet i Argentina.

Kronprins Frederik forbereder vinter-OL

Kronprins Frederik skal over et par dage fra den 6. til den 9. oktober følge afviklingen af Ungdommens Olympiske Lege med deltagelse af nogle af de mest talentfulde unge kvinder og mænd fra hele verden.

Kronprins Frederik har været meget engageret i ungdoms-OL arbejdet gennem de senere år. Særligt forberedelserne til Ungdommens Vinter-OL i Lausanne i 2020 er Frederik meget involveret i.

Frederik fik god tango-oplevelse

Det er i øvrigt ikke første gang, at kronprinsen har været på IOC-job i Argentina. For et par år siden var Frederik sammen med blandt andre Monacos fyrst Albert og den tidligere ukrainske superstjerne inden for stangspring, Sergej Bubka, til olympisk topmøde i Buenos Aires.

I den forbindelse fik kronprinsen sig flere gode oplevelser og blev blandt andet introduceret til argentinsk tango ved et festligt IOC-arrangement.

Læs mere om: