Søndag, 23. august 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik klar til stor aften i fantastisk selskab

Kronprins Frederik.
Kronprins Frederik.
Arkivfoto: Hanne Juul
Kronprins Frederik kan se frem til en ekstraordinær aften i herligt selskab, når der er filmfest i Odense.

Når Odense Internationale Film Festival åbner i morgen aften mandag den 24. august, bliver det med deltagelse af kronprins Frederik, som har takket ja til invitationen fra Odense Kommune.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Filmfestivalen er Danmarks Internationale, Oscar-kvalificerende, kortfilmfestival, og med sin opstart i 1975 er det landets ældste filmfestival.

Kronprins Frederik kan glæde sig

Kronprins Frederik kan glædesig til en humørfyldt aften med taler, dans og naturligvis en masse film i det korte format.

Frederik vil på den store festaften i Odense være i rigtig fint stjerne-selskab.

Blandt profilerne er udover kronprinsen også Ellen Hillingsø, Michael Wikke, Rasmus Botoft, borgmester Peter Rahbæk Juel og kulturminister Joy Mogensen.

Det er stort

- Det er et stort og velfortjent skulderklap, at kronprinsen viser sin opbakning ved at deltage i åbningen af OFF - Odense International Film Festival 2020. Det er en anerkendelse af det meget store udviklingsarbejde, der er blevet lagt af arrangørerne siden festivalens start - et udviklingsarbejde, som har bragt OFF - Odense International Film Festival op på et højt internationalt niveau. Det er værdifuldt for Odense, for et rigt og levende kulturliv gør byen spændende at bo i, og trækker besøgende til byen, så endnu flere kan få øjnene op for Odenses mange kvaliteter, siger borgmester Peter Rahbæk Juel.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alt om kronprins Frederiks sygebesøg hos prins Joachim på Chateau de Cayx.

Og så er der nye billeder af forelskede Pernille Rosendahl og Kristian Jensen, som nød en skøn aften sammen i byen.

Vi byder også på godt nyt om Cecilie Stenspil og Troels Lyby, der har fået en lille datter, og så skal en stolt Kandis-Johnny på scenen med sin søn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden