Tirsdag, 23. marts 2021 — af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik må undvære noget vigtigt til OL i Japan

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen
For kronprins Frederik bliver den olympiske oplevelse i Tokyo til sommer en noget anderledes oplevelse end de tidligere OL, han har været til.

Kronprins Frederik er medlem af Den Internationale Olympiske Komité, IOC, og han ser frem til at følge OL i Tokyo i Japan tæt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik skal naturligvis til Japan for at være helt tæt på afviklingen af Legene, og i den forbindelse skal han følge da danske atleter i kamp for hæder, ære og medaljer.

Kronprins Frederik får anderledes oplevelse

For kronprins Frederik bliver den olympiske oplevelse i Tokyo til sommer dog en noget anderledes oplevelse end de tidligere OL, han har været til.

På grund af corona-situationen kommer det udskudte OL i Tokyo udelukkende til at blive overværet af personer, der er bosiddende i Japan.

Det står klart, efter at arrangørerne for nylig har meddelt, at udenlandske tilskuere på grund af coronapandemien ikke får adgang til legene.

Smitterisiko reduceres

Beslutningen er taget for at reducere smitterisikoen under afviklingen af OL og for at stoppe udenlandske fans i at bringe nye varianter af coronavirus ind i Japan.

Det betyder, at kronprins Frederik, når han skal heppe på Niklas Landin, Mikkel Hansen og de andre håndbolddrenge  i OL-turneringen eller de dygtige svømmere, løbere og cykelryttere fra Danmark ikke har selskab af andre rød-hvide fans.

Må undvære danske fans

Kronprinsen har side om side med royale familiemedlemmer og danske fans til andre Olympiske Lege som i Rio de Janeiro i Brasilien i 2016 og London i England i 2012 bakket de danske atleter op.

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen

Denne gang må han dog i det store hele undvære selskabet af andre dansk fans på de olympiske tribuner.

Frederik må klare det selv, når der skal heppes på Danmark ved OL i Tokyo.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden