Lørdag, 18. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik med ret vild afsløring før kæmpe festdag

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til et brag af en løbefest den 29. maj, når der er Royal Run på programmet. Forleden bød kronprinsen på en ret vild afsløring om en af sine løbekammerater, der har en helt speciel mission på den store motionsdag.

Lige nu er kronprins Frederik ved at forberede sig og komme i ok form til Royal Run, der løber af stablen den 29. maj.

Som optakt til løbefesten er kronprins Frederik sammen med OL-medaljevinderen Sara Slott og komikeren Heino Hansen i gang med at træne sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En serie af træningsvideoer med kronprinsen og den tidligere hækkeløber Sara Slott samt Heino Hansen bliver publiceret op til Royal Run, og forleden kunne man opleve den første video i serien.

Frederik kommer med afsløring om Heino

Sara Slott er i det første afsnit i Royal Run-serien med træningstips instruktør og sørger for, at Frederik og Heino får trænet musklerne og får gået en One Mile.

I videoen, som kan opleves i sin fulde længde på YouTube afslører kronprinsen, at Heino Hansen faktisk har sat sig for at løbe eller gå en 10 km, hvilket vil være en ret vild bedrift for den ikke alt for toptunede Heino.

- Heino har en mission om at gennemføre 10 kilometeren til Royal Run. Det, jeg kan se, er, at han har mindsettet, han har viljen til, at det kan lade sig gøre, siger kronprinsen i den lange version af Royal Run-afsnittet på YouTube.

BILLED-BLADET ser allerede nu frem til at dække den store løbefest, der blandt andet afvikles i København med målområde ved Amalienborg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden