Kronprins Frederik ønskede Mikkel Beha tillykke med fødselsdagen

Kronprins Frederik og Mikkel Beha Erichsen

Kronprins Frederik og Mikkel Beha Erichsen

Foto: Jesper Sunesen
Mikkel Beha Erichsen fik fint besøg i OL-studiet i Marina da Gloria i Rio. Kronprins Frederik kom forbi for at lade sig interviewe til TV 2. Frederik benyttede lejligheden til at ønske Mikkel tillykke med de 50 år.

Det var to af OL’s danske sværvægtere, der mødtes, da 50-års fødselaren Mikkel Beha Erichsen fik besøg af kronprins Frederik i TV 2’s sejlsportsstudie i Marina da Gloria i Rio.

Mikkel interviewede kronprinsen om de olympiske sejladser og om de danske præstationer. Inden interviewet benyttede kronprinsen muligheden til at sige tillykke med 50-års fødselsdagen til den populære TV-vært.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

OL-drømme og prins Christian

I løbet af TV 2-interviewet fortalte kronprinsen, at han fulgte meget med i OL-sejladserne, og at han var ret imponeret af blandt andre Jonas Høgh-Christensen og Anne-Marie Rindom. Undervejs blev interviewet afbrudt, da man stillede igennem til Emil Midé Erichsen ude på vandet nær kapsejladsen. Kronprinsen fortalte derefter om sine drømme om selv at deltage i OL og om, hvordan det er at sejle sammen med prins Christian.

Ud til OL-sejladsen

- Det er skønt at kunne dele sport og fritid med sine børn. Især med Christian min ældste, som også er rigtig glad for sejlsport. Det skal man glæde sig over, og det gør jeg også, sagde kronprins Frederik, før han gik ombord i en motorbåd og sejlede ud for at se OL-sejladserne helt tæt på.

VIDEO: Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys OL-eventyr
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden