Lørdag, 12. marts 2016 — af Stine Schou

Kronprins Frederik og Anne Linnet: Sammen i verdens hårdeste skiløb

Kronprins Frederik og Anne Linnet.
Kronprins Frederik og Anne Linnet.
Foto: All Over og Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik og sangerinden Anne Linnet kaster sig sammen ud i det krævende langrendsløb, Arctic Circle Race i Grønland.

Kronprins Frederik på 47, den 62-årige sangerinde Anne Linnet og hendes søn, musikeren Xander på 27, deltager i år i Arctic Circle Race, der er verdens hårdeste skiløb. Det meddeler løbets arrangører i en pressemeddelelse fredag aften.

Løbet kan i år fejre 20-års jubilæum, og når det skydes i gang 1. april, er det altså med deltagelse af flere kendte og en kongelig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SE BILLEDERNE: Kronprinsparret viser kærligheden

- Jeg glæder mig til at få en dejlig oplevelse i Grønland, fortæller kronprins Frederik ifølge pressemeddelelsen.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Kronprinsen er en habil langrendsløber, men mon ikke han alligevel vil føle løbet udfordrende, idet det strækker sig over 3 dage, hvor man tilbagelægger i alt 160 km i det krævende terræn. Kronprinsen fortæller, at han har trænet i Danmark på sine rulleski. Det gjorde han også forud for sin deltagelse i det svenske Vasaloppet sidste år. Læs mere om det her.

Intimkoncert med Anne Linnet

Det kommer dog ikke kun til at være en hård tur. Rejsen til Grønland byder også på det, der nok bliver en festlig aften. Anne Linnet har nemlig lovet at spille en intimkoncert i forbindelse med Arctic Circle Races jubilæum.

Der er i øvrigt t rekordstort antal deltagere med på ruten i år. 223 løbere fra 14 forskellige nationer vil tage udfordringen op.

SE BILLEDERNE: Kronprins Frederik - privat og på job

GALLERI: Kronprins Frederik

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden