14. apr. 2016
Af Henrik Salling

Kronprins Frederik og dronning Margrethe fik ros af præsidenten

Kronprins Frederik og præsidenten for Mexico, Enrique Peña Nieto, hyggede sig, da erhvervsledere fra Danmark og Mexico underskrev hensigtserklæringer.
Kronprins Frederik og præsidenten for Mexico, Enrique Peña Nieto, hyggede sig, da erhvervsledere fra Danmark og Mexico underskrev hensigtserklæringer.
Foto: Martin Høien
Kronprins Frederik og den mexicanske præsident besøgte i dag Dansk Industri, hvor der var stor ros til de danske værter.

Kronprins Frederik og den mexicanske præsident, Enrique Peña Nieto, satte her til formiddag hinanden stævne hos Dansk Industri på Rådhuspladsen i København.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

De to herrer deltog kort i en konference om samhandel mellem Danmark og Mexico. En samhandel som er vigtig for begge lande. Med den mexicanske præsident rejser en større erhvervsdelegation, som også var med hos Dansk Industri.

Kronprins Frederik og præsidenten bevidnede underskriftsseancer

I sin tale til de danske forretningsfolk takkede præsidenten for den varme velkomst, som han og hans hustru har fået efter deres ankomst i går, og han fremhævede dronningens gæstfrihed. Parret bor under deres to-dages besøg på Fredensborg.

Men præsidenten var også glad for, at kronprinsen kunne være med hos Dansk Industri, og de to herrer sluttede besøget hos Dansk Industri med at bevidne to underskriftsseancer. Aftalerne var såkaldte hensigtserklæringer, som skal bringe danske og mexicanske firmaer tættere på formaliserede aftaler.

- Jeg håber, at vi med dette besøg kan styrke og udvikle vores to samfund i fremtiden, sagde præsidenten i sin tale.

Se her en kort video fra kronprinsen og præsidentens ankomst.

    Læs mere om: