7. aug. 2015
Af Juliane Olsen

Kronprins Frederik og dynekongen spiller golf i Himmerland

Kronprins Frederik og Lars Larsen
Kronprins Frederik tog i 2014 en runde golf med Lars Larsen under golfturneringen Made in Denmark, og det samme vil gøre sig gældende i år.
Arkivfoto: Niels Henrik Dam
Sidste år gik det rigtig fint for kronprins Frederik, da han spillede topgolf i Himmerland. I år er kronprins Frederik tilbage på banen i selskab med dynekongen Lars Larsen.

Kronprins Frederik er igen i år på banen, når den internationale golfturnering Made In Denmark bliver spillet i Himmerland Golfklub.

Sidste år gjorde kronprins Frederik det ganske godt med kølle og kugle, da han gik turneringens 18 huller, og han var da også selv ret godt tilfreds med indsatsen.

Kronprins Frederik, der er protektor for turneringen, har ladet arrangørerne vide, at han virkelig ser frem til udfordringerne på den særlige Backtee Course i Himmerland Golf & Spa Resort, hvor der spilles ProAm onsdag 19. august.

LÆS MERE: Kronprins Frederik holdt prinsesse Josephine i gipsarmen

Kronprins Frederik imponerede sidste år

Kronprinsen kommer i øvrigt i vant selskab, da han ligesom sidste år skal på banen sammen med den professionelle golfstjerne Thomas Bjørn samt racerhelten Tom Kristensen og dynekongen Lars Larsen.

Sidste år gjorde den royale deltager det ret fornemt, da han klædt i rødt og hvidt, med et af de lange jern indledte golfdagen i sikker stil.

Efter 18 huller var det en glad kronprins Frederik, der så tilbage på sin indsats.

Kronprinsesse Mary er bedst til golf

– Der var både nerver og gåsehud på første tee med så stort et publikum på, sagde han til BILLED-BLADET og indrømmede, at kronprinsesse Mary er familien bedste golfspiller.

- Hun er faktisk bedre til spillet end mig, fordi hun spillede lidt, før hun kom til Danmark. Vores børn skal også lære at spille på et tidspunkt, sagde kronprins Frederik for et år siden i Himmerland.

Læs mere om: