9. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik og hans venner så Wozniacki spille tennis i Rio

Kronprins Frederik.
Kronprins Frederik.
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Der var danske tennisfans på tilskuerpladserne, da Caroline Wozniacki spillede OL-kamp på Center Court i Rio de Janeiro. Kronprins Frederik fulgte kampen sammen med et par gode venner.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki kunne ikke klage over opbakningen fra danske fans, da hun spillede kamp i 2. runde af den olympiske turnering. Caroline Wozniackis modstander var den hårdtslående tjekke Petra Kvitova.

Barsk opgave

Det blev en barsk opgave for den danske tennisspiller, og selvom der var mange landsmænd på Center Court, hvor matchen blev afviklet, hjalp det ikke meget. Caroline Wozniacki tabte kampen, som kronprins Frederik var inde at se i selskab med et par godee danske venner, som var kommet til Brasilien.

Sad med to kammerater

Kronprins Frederik hyggede sig med tenniskampen sammen med direktør Thomas Olsen og sin tidligere kammerat fra Sirius Patruljen Søren Bredvig.

https://imgix.billedbladet.dk/20160808_jsu0953_copy_3.jpg
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

I andet sæt gjorde Caroline Wozniacki en god figur, og hun var på nippet til at vende kampen efter at have tabt første sæt klart med 2-6.

Gang i tilskuerne

De gode server og den tunge forhånd rystede Kvitova og fik for alvor de danske tilskuere til at glæde sig. Også kronprinsen og hans venner var tilfredse med det, de så fra Wozniacki. Det blev dog ved lige ved og næsten, og tjekken fik igen gang i sit spil og lukkede matchen med 6-4 i andet sæt.

https://imgix.billedbladet.dk/20160808_jsu0981_copy_2.jpg
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Læs mere om: