Kronprins Frederik og Helle Thorning-Schmidt til grøn festmiddag i Operaen

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) og kronprins Frederik.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) og kronprins Frederik.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Kronprinsen og statsministeren nød en god middag i Operaen sammen med blandt andre ledere fra Etiopien og Ghana.

Kronprins Frederik deltog mandag aften i en officiel middag i Operaen i forbindelse med Global Green Growth Forum i København.

Blandt de øvrige profiler på gæstelisten var statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) samt statsledere fra Etiopien og Ghana.

Den store aften i Operaen var den perfekte indledning til et par dage med grøn vækst på dagsordenen. Der blev naturligvis snakket lidt klimapolitik, men først og fremmest var det en hyggelig begivenhed, hvor der blev skålet i liflig champagne og sludret om vind og vejr som til et helt normalt dinnerparty.

Kronprins Frederik ankom til Operaen i chalup fra Amaliehaven, og statsministeren sørgede for, at han fik en varm velkomst allerede udenfor i det fri på en kølig og blæsende aften i København.

Indenfor blev der for alvor skruet op for charme og varme, og kronprinsen fik med det samme masser af opmærksomhed fra det internationale selskab, som var på plads og parate til at nyde udsøgt mad og musikalsk underholdning.

Med til den officielle middag var udover kronprinsen og statsmisteren også ministrene Rasmus Helveg Petersen (RV), Martin Lidegaard (RV) og Magnus Heunicke (S).

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden