Onsdag, 29. juni 2016 - af Marianne Singer

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary holder ferie med børnene på Gråsten Slot

Traditionen tro nyder kronprins Frederik og kronprinsesse Mary også i år deres sommerferie i det sønderjyske sammen med deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine.
Få dage efter at prins Christian, 10, og prinsesse Isabella, 9, havde deres sidste dag på Tranegårdskolen i Hellerup fredag rejste kronprinsfamilien til Gråsten Slot i Sønderjylland for at holde sommerferie.   – Kronprinsparret tager også i år ophold på Gråsten i en periode over sommeren, fortæller kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby, til BILLED-BLADET.   Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!   I Gråsten venter der nu kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres fire, dejlige børn, prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på fem år, en dejlig sommer med forhåbentlig solrigt vejr.   LÆS MERE: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fik gæster til middag  

Masser af aktiviteter for prins Christian og hans søskende

Der er masser af aktiviteter at kaste sig over, men også tid til afslapning og ro i den vidunderlige slotshave, som betød så meget for dronning Ingrid.   Sidste år gik tiden blandt andet med at svømme i poolen, tage på cykelture og udflugter i lokalområdet.    SE BILLEDERNE: Kongelig lykke på Gråsten Slot   Uheldigvis brækkede prinsesse Josephine på et tidspunkt sin arm under et besøg på den lokale rideskole, men det hindrede hende heldigvis ikke i at have det sjovt.   

Hyggelige udflugter på hesteryg

Hesteinteressen har børnene ikke fra fremmede. Både Frederik og Mary tager gerne flere ture over til Gråsten Ridecenter, hvor deres heste er opstaldet, for at ride en tur rundt i Dyrehaven, som er en del af Gråstenskovene tæt på slottet.   Under den flere uger lange ferie er der tradition for store familiesammenkomster, helt i dronning Ingrids ånd.   

Familien samles 

Således tilbringer dronning Margrethe og prins Henrik gerne en del af deres ferie på slottet, mens prinsesse Benedikte også gerne besøger Gråsten sammen med børn og børnebørn.   Dronning Anne-Marie kigger forbi med års mellemrum, ligesom prins Joachim og prinsesse Marie er glade for at besøge slottet med deres børn.   

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary - 25 flotte hatte

GALLERI: 25 af kronprinsesse Marys flotteste hatte (Foto: ALLER MEDIA og ALL OVER PRESS)

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden